מקלות תפוחי אדמה שמנתים
מקלות תפוחי אדמה שמנתים דורשים כשעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 482 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם גבינה עיבוד, פפריקה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם ציון של 62% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: מקלות תפוחי אדמה חמים אנד דבש , מקלות קישוא פאנקו אפויים ומקלות קפרזה .
הוראות
בסיר קטן מערבבים קמח ומלח; להקציף חלב בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מסירים מהאש; טורפים פנימה מרק וגבינה עד לקבלת תערובת חלקה. לְהַפְרִישׁ.
חותכים תפוחי אדמה ל-4 אינץ'. x 1/2 אינץ'. x 1/2 אינץ'. מקלות; מניחים בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מפזרים בצל. מעל רוטב גבינה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.