מקסי מקרוני וגבינה לבישול איטי
מקסי מקרוני וגבינה מתבשלים לאט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 787 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר בקר טחון עגול, צ'ילי jalapeño, תערובת תיבול טאקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי סלופי ג'ו בשר גבינה עם גבינת שמנת, 365 ימים של בישול איטי: בישול איטי אפוי באפלו גבינת שמנת עוף Taquitos, ו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס התחתון של 6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. צד קו של סיר איטי עם נייר; לרסס לרסס עם ספריי בישול. מבשלים ולנקז מקרוני לפי הוראות החבילה, באמצעות זמן טבח מינימלי.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז.
מוסיפים תערובת תיבול טאקו ומים; מבשלים 2 עד 3 דקות או עד שרוב הנוזל נספג.
בקערה גדולה, מערבבים רוטב גבינה, חלב וצ ' ילי ירוק. מערבבים בתערובת מקרוני ובשר. כפית לבישול איטי.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 2 שעות. מערבבים; מפזרים גבינה. כיסוי; תן לעמוד 15 דקות או עד גבינה מותכת.