מקצפת פקאן טופי עם אגסים מחושלים
מתכון פקאן מרנג טופי עם אגסים מחושלים ניתן לעשות בערך 1 שעה ו 40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם דולצ'ה דה לה, חלבונים ביצה, קורנפלורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אגסים מגולגלים ותפוחים, כרוב אדום עם נמל מחושל & אגסים, ו אגסים ושזיפים מיובשים ביין מחושל (טוב, סוג של).
הוראות
שים את היין, אגסים וסוכר במחבת ומבשלים במשך 10 דקות.
תנור חום ל 160C / 140c / גז
צייר מעגל 25 ס " מ על גיליון קלף אפייה, ולאחר מכן לשים על תבנית אפייה. מערבבים 225 גרם סוכר וקורנפלור יחד בקנקן.
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה, ואז לטאטא בתערובת הסוכר, כף בכל פעם, עד עבה ומבריק.
מקפלים בחומץ וחצי האגוזים, ולאחר מכן ערימת תערובת על המעגל, בניית הקצוות לעשות קן. פיזור עם שאר פקאן ואז לשים בתנור, הפיכת הטמפרטורה עד 150C / מאוורר 130c / גז
אופים עבור 1 hr, ולאחר מכן לכבות את התנור להתקרר בתוך 1 hr.