הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מקרוני וגבינה חריפים, מקרוני וגבינה חריפים, ו סלט טונה חריף מקרוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
5
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
6
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את הפטריות, הבצל והשום. מבשלים עד הפטריות רכות והבצל הוא זהוב, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
בצל
8
מוסיפים את העגבניות, התרד והפלפלים האדומים. מערבבים לשלב ומבשלים עד מחומם דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
עגבנייה
תרד
9
בקערה קטנה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, 1/4 כוס פרמזן, ו 1/4 כוס רומנו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
גבינת רומנו
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מורחים את החמאה הריכה בתבנית זכוכית בת 9 על 13 אינץ ' ומפזרים חצי מתערובת פירורי הלחם בתוך המנה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
11
בקערה גדולה משלבים את תערובת הירקות עם המקרוני המבושל, המוצרלה בקוביות, הפרמזן הנותר וגבינות רומנו, והמוסקט. כף לתוך צלחת אפייה מוכנה, למעלה עם תערובת פירורי לחם הנותרים, ולנקד את החלק העליון עם החמאה הנותרת.