קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מקרוני אפוי חריף

מקרוני אפוי חריף
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מקרוני וגבינה חריפים, מקרוני וגבינה חריפים, ו סלט טונה חריף מקרוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
6
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הפטריות, הבצל והשום. מבשלים עד הפטריות רכות והבצל הוא זהוב, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שוםשום
בצלבצל
8
מוסיפים את העגבניות, התרד והפלפלים האדומים. מערבבים לשלב ומבשלים עד מחומם דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבנייהעגבנייה
תרדתרד
9
בקערה קטנה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, 1/4 כוס פרמזן, ו 1/4 כוס רומנו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
גבינת רומנוגבינת רומנו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מורחים את החמאה הריכה בתבנית זכוכית בת 9 על 13 אינץ ' ומפזרים חצי מתערובת פירורי הלחם בתוך המנה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
11
בקערה גדולה משלבים את תערובת הירקות עם המקרוני המבושל, המוצרלה בקוביות, הפרמזן הנותר וגבינות רומנו, והמוסקט. כף לתוך צלחת אפייה מוכנה, למעלה עם תערובת פירורי לחם הנותרים, ולנקד את החלק העליון עם החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושלמקרוני מבושל
מוצרלהמוצרלה
ירקירק
גבינת רומנוגבינת רומנו
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
12
אופים עד העליון הוא חום זהוב, על 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור