מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1010 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה הוא אהב על ידי 266 אוכל וטבחים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות קילו, אגוז מוסקט טחון, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
טפטוף שמן לתוך סיר גדול של מים מלוחים רותחים.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים על פי ההוראות על החבילה, 6 עד 8 דקות.
בינתיים, לחמם את החלב בסיר קטן, אבל לא להרתיח אותו. ממיסים 6 כפות חמאה בסיר גדול (4 ליטר) ומוסיפים את הקמח. מבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות, ערבוב עם מקצף. בעוד לטאטא, מוסיפים את החלב החם ומבשלים עוד דקה או שתיים, עד מעובה וחלק. את החום, להוסיף את Gruyere, צ ' דר, 1 כף מלח, פלפל, ואגוז מוסקט.
מוסיפים את המקרוני המבושל ומערבבים היטב.
יוצקים לתוך צלחת אפייה 3 ליטר.
פורסים את העגבניות ומסדרים למעלה. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות, משלבים אותן עם פירורי הלחם הטריים ומפזרים מלמעלה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד הרוטב הוא מבעבע ואת המקרוני הוא השחמה על החלק העליון.