זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך שאלוט, קמח, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור להגדרת broiler ב 191°. Cook orecchiette לפי הוראות החבילות.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז ולהניח בצד. ממיסים את החמאה בסיר מנייה, ובצלצלים מוקפצים עד שהקרמל ומערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שום וחלב אורז. המשך לערבב עד הקמח הוא מומס ואין גושים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום לנמוך ואז להוסיף את כל הגבינות, כולל קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
4
להקציף עד גבינות נמסים משולבים לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים אגוז מוסקט, אבקת חרדל, מלח ופלפל. לזרוק פסטה יחד עם רוטב וירקות ולהעביר לתבנית אפייה. במעבד מזון, תערובת panko, פירורי לחם, פטרוזיליה, בזיליקום, פרמזן, מלח ופלפל עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים פירורי לחם ציפוי על הפסטה ומניחים בתנור. לצלות במשך 5 עד 8 דקות, עד חום זהוב.