קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

מקרוני וגבינה בשתי דרכים

מקרוני וגבינה בשתי דרכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מק וגבינה שתי דרכים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1151 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את פקורינו רומנו, צ'דר חריף, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.

הוראות

1
מבשלים פסטה עד אל דנטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
ניקוז.
3
בינתיים, בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את הקמח ומערבבים כדי ליצור משחה חלקה. לבשל במשך כ 2 דקות, להיות זהיר לא חום. בהדרגה להוסיף את החלב ואת חצי חצי ומבשלים עד מעובה מעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
5
הסר מהחום. מערבבים את 3 הגבינות ומתבלים עם פלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
6
מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב לתוך רוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
7
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
1 פירורי לחם גס כוס
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
2
1 חמאת כף, נמס
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
4
מלח
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
5
יוצקים חצי מקרוני וגבינה לתוך 8 על ידי 8 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה. בקערת ערבוב לזרוק את פירורי הלחם יחד עם חמאה מומסת, פטרוזיליה, ומלח, לפי הטעם. למעלה מק וגבינה עם תערובת פירור הלחם ואופים 15 דקות או עד ציפוי יש השחמה יפה פסטה הוא מבעבע וקרם.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
פירורי לחםפירורי לחם
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
לחםלחם
פסטהפסטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערת ערבובקערת ערבוב
תנורתנור
1
2 כפות אבקת צ ' ילי
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
2
כמה מקפים יבשים פתיתי צ ' ילי אדומים
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
3
1 כוס כתוש שבבי תירס צהוב
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
4
1 שמן צמחי כף
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
5
1 סיד קטן, מקונן
מרכיבים שתצטרך
לייםליים
6
מערבבים את אבקת צ 'ילי פתיתי צ' ילי לחצי בסיס מק וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
בסיסבסיס
7
יוצקים לתוך 8 על ידי 8 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה. בקערת ערבוב לשלב את שבבי התירס הכתוש יחד עם השמן ואת גרידת הסיד. למעלה מק וגבינה עם תערובת שבבי תירס ואופים 15 דקות או עד ציפוי יש השחמה יפה פסטה הוא מבעבע וקרם.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
גרידת לייםגרידת ליים
פסטהפסטה
תירסתירס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערת ערבובקערת ערבוב
תנורתנור