מקרוני וגבינה בשתי דרכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מק וגבינה שתי דרכים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1151 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את פקורינו רומנו, צ'דר חריף, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מבשלים פסטה עד אל דנטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים.
בינתיים, בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומערבבים כדי ליצור משחה חלקה. לבשל במשך כ 2 דקות, להיות זהיר לא חום. בהדרגה להוסיף את החלב ואת חצי חצי ומבשלים עד מעובה מעט, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים את 3 הגבינות ומתבלים עם פלפל שחור, לפי הטעם.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב לתוך רוטב הגבינה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
יוצקים חצי מקרוני וגבינה לתוך 8 על ידי 8 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה. בקערת ערבוב לזרוק את פירורי הלחם יחד עם חמאה מומסת, פטרוזיליה, ומלח, לפי הטעם. למעלה מק וגבינה עם תערובת פירור הלחם ואופים 15 דקות או עד ציפוי יש השחמה יפה פסטה הוא מבעבע וקרם.
כמה מקפים יבשים פתיתי צ ' ילי אדומים
1 כוס כתוש שבבי תירס צהוב
מערבבים את אבקת צ 'ילי פתיתי צ' ילי לחצי בסיס מק וגבינה.
יוצקים לתוך 8 על ידי 8 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה. בקערת ערבוב לשלב את שבבי התירס הכתוש יחד עם השמן ואת גרידת הסיד. למעלה מק וגבינה עם תערובת שבבי תירס ואופים 15 דקות או עד ציפוי יש השחמה יפה פסטה הוא מבעבע וקרם.