קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

מקרוני וגבינה למבוגרים

מקרוני וגבינה למבוגרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תן מקרוני וגבינה למבוגרים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עירית, קמח, גבינת פונטינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
מטגנים בייקון בינתיים בסיר בינוני על חום בינוני עד חום פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
יוצקים את כל אבל 1 כף. שמן מפן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים קמח ומקציפים מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
יוצקים חלב 1/4 כוס בכל פעם, לטאטא היטב לאחר כל תוספת (זה יהיה עבה מאוד בהתחלה) עד משולב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
הוסף גבינות בקבוצות 3, לטאטא ללא הרף ולוודא כל אצווה נמסה בעיקר לפני הוספת הבא.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מסננים פסטה, ואז מערבבים לתוך רוטב גבינה (זה יהיה להתעבות על עמידה). מחלקים פסטה בין ramekins בודדים או קערות העליון עם בייקון וערית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה