מקרוני וגבינה עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף מק וגבינה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 837 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם orecchiette, רוטב חם, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. חמאה קלה 9 על ידי 13 על ידי 3 אינץ ' תבנית אפייה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומבשלים על פי הוראות החבילה, עד אל דנטה, 6 עד 8 דקות.
מסננים את הפסטה ולשים אותו בקערה גדולה, לזרוק עם 1 כף שמן זית.
מחממים את שמן הזית הנותר ואת החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הקמח ומבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות, רק כדי לבשל את הקמח מעט, לא נותנים לו חום.
לטאטא את החלב ואת השמנת ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד הרוטב מתעבה, 3 עד 4 דקות.
הסר את הרוטב מהחום ומערבבים את צ ' דר, פרמזן, עוף, מיורן, רוטב חם, מלח ופלפל.
מוסיפים את תערובת עוף הגבינה לפסטה וזורקים כדי לצפות את הפסטה באופן שווה.
מניחים בתבנית אפייה מוכנה, מגרדים את כל הרוטב מהקערה, ואופים במשך כ 45 דקות או עד שהוא מבעבע סביב הקצוות ומעט חום על גבי.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;