מקרוני וגבינה עם עגבניות צלויות
מקרוני וגבינה עם עגבניות קלויות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 424 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פפריקה, גבינת צ'דר אקסטראשרפ, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מכסים גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום, רדיד מעיל עם תרסיס בישול. מסדרים פרוסות עגבניות בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מפזרים קורנית, 1/4 מלח כפית, ושום.
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד עגבניות להתחיל להתייבש.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מניחים קמח בתנור הולנדי גדול; מוסיפים בהדרגה חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מבשלים מעל חום בינוני 8 דקות או עד עבה מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים צ ' דר, פונטינה, נשאר 1/2 כפית מלח, ופלפל, ערבוב עד גבינה נמסה.
הסר מהחום. מערבבים עגבניות ופסטה. כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
מערבבים גבינת פרמזן מגוררת, פירורי לחם ופפריקה; מפזרים על תערובת פסטה.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד מבעבע.