קושירגיל
מוכן ב12 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

מקרוני וגבינה קלים

מקרוני וגבינה קלים
מקרוני וגבינה קלים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. אם יש לך קרם pintheavy, חצאי עמילן תפוחי אדמה אם באמצעות עמילן תירס, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בעמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה קלים, ו נחמד וקל אחד-מקרוני עם גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את פירורי הלחם לציפוי, פשוט להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הפטרוזיליה ומטגנים עד לרחוש נרגע.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3
מוסיפים את panko ומטגנים, תוך ערבוב כל הזמן כך זה חומים באופן שווה. זה נעשה כאשר זה על הצבע של הקרום של לחם כריך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
4
להעביר את פירורי הלחם הקלויים לצלחת ולמחוק את המחבת עם מגבות נייר, כך שאתה יכול לעשות את הרוטב בו. מרתיחים את המקרוני על פי הוראות החבילה במים מלוחים היטב. בקערה קטנה, מוסיפים את שתי הגבינות יחד עם העמילן וזורקים עם האצבעות כדי להפיץ באופן שווה. כאשר נותרו כ-3 דקות על השעון לפסטה, מוסיפים את השמנת והחלב למחבת ומניחים על אש בינונית. מביאים לרתיחה, ואז מפזרים את הגבינה קומץ קטן בכל פעם, באמצעות מרית סיליקון לעורר את התערובת עד שכל תוספת של גבינה נמסה לחלוטין. המשך להוסיף את הגבינה בקבוצות קטנות ונמס עד שלה כל incorporated. מלח לפי הטעם.כאשר המקרוני נעשה, לנקז אותו, ואז להוסיף אותו לרוטב הגבינה. מערבבים למעייל עם הרוטב. צלחת מק וגבינה ומפזרים על פירורי לחם קלויים.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק