מקרוני וגבינה קלים
מקרוני וגבינה קלים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. אם יש לך קרם pintheavy, חצאי עמילן תפוחי אדמה אם באמצעות עמילן תירס, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בעמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה קלים, ו נחמד וקל אחד-מקרוני עם גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את פירורי הלחם לציפוי, פשוט להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומטגנים עד לרחוש נרגע.
מוסיפים את panko ומטגנים, תוך ערבוב כל הזמן כך זה חומים באופן שווה. זה נעשה כאשר זה על הצבע של הקרום של לחם כריך.
להעביר את פירורי הלחם הקלויים לצלחת ולמחוק את המחבת עם מגבות נייר, כך שאתה יכול לעשות את הרוטב בו. מרתיחים את המקרוני על פי הוראות החבילה במים מלוחים היטב. בקערה קטנה, מוסיפים את שתי הגבינות יחד עם העמילן וזורקים עם האצבעות כדי להפיץ באופן שווה. כאשר נותרו כ-3 דקות על השעון לפסטה, מוסיפים את השמנת והחלב למחבת ומניחים על אש בינונית. מביאים לרתיחה, ואז מפזרים את הגבינה קומץ קטן בכל פעם, באמצעות מרית סיליקון לעורר את התערובת עד שכל תוספת של גבינה נמסה לחלוטין. המשך להוסיף את הגבינה בקבוצות קטנות ונמס עד שלה כל incorporated. מלח לפי הטעם.כאשר המקרוני נעשה, לנקז אותו, ואז להוסיף אותו לרוטב הגבינה. מערבבים למעייל עם הרוטב. צלחת מק וגבינה ומפזרים על פירורי לחם קלויים.