מקרוני וגבינה של 20 דקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל 20 דקות מק וגבינה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו חרדל הקרקע, קמח, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, בסיר nonstick 3 ליטר, להמס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בקמח, מלח, חרדל ופלפל. מבשלים על אש נמוכה 20 שניות, ערבוב כל הזמן, עד החמאה נספגת.
הסר מהחום; לנצח בהדרגה במחצית וחצי עם מקציף חוט.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים בגבינה עד מומס.
מערבבים פסטה, בצל ופלפל פעמון לרוטב. לבשל, לערבב כל הזמן, עד חם.