מקרוני ירקות אביב עם גבינה
מקרוני ירקות האביב ' N ' גבינה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 654 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה עבור אביב. אם יש לך כרישה, פלפל טרי, chèvre, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה במילוי ירקות, ו מקרוני ירקות קלוי & גבינה.
הוראות
הצמד קצוות קשים את אספרגוס; לחתוך חניתות לחתיכות 1/2 אינץ'.
חותכים שורש הקצוות ואת צמרות ירוק קשה מן הכרישה; לחתוך כרישה חצי לאורכו ולשטוף היטב תחת מים זורמים,ואז דק לחתוך לרוחב.
במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה, מערבבים את האספרגוס עם כרישה, 1 חמאת כף, ו 1/2 מלח כפית. מבשלים עד האספרגוס הוא פשוט רך, על 7 דקות, ואז להסיר מן המחבת ולהניח בצד.
במחבת גדולה על חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה; מערבבים אפונה בסוף.
בינתיים, לקרוע לחם לחתיכות ולשים מעבד מזון עם 1/2 כף חמאה. להסתחרר עד פירורים טופס.
במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, להמיס הנותרים 3 כפות חמאה.
מוסיפים את הקמח ואת הקורנית; מערבבים עד חלקה מבעבע, על 30 שניות. לאט לטאטא בחלב ומערבבים עד רותחים מעובה, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים קליפת לימון, חרדל, פלפל, ומלח כפית שנותר.
הסר מהחום ולהוסיף גבינת עיזים ו 1 כוס רומנו; מערבבים עד חלקה.
יוצקים רוטב על פסטה סחוטה ואפונה.
מוסיפים תערובת אספרגוס ומערבבים היטב. לגרד תערובת לתוך 2 1/2 ליטר אפייה ורמת התפשטות.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס רומנו ואת פירורי הלחם.
אופים עד הרוטב מבעבע ופירורי לחם הם השחמה, 15 עד 20 דקות.