קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

מקרוני עם גבינה

מקרוני עם גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Truffled מק 'N' גבינה. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פרמזן, שמן זית, ברוקולי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הפטריות המיובשות היטב מתחת למים זורמים קרים כדי להסיר לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מניחים בקערה קטנה יחד עם 1 כוס מים רותחים. אפשר לנוח במשך 15 דקות, ולאחר מכן לנקז, הזמנת 1/2 כוס של הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים שמן כמהין או שמן זית, קמח, מלח ופלפל שחור. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד צורות להדביק עבה. להפחית את החום נמוך, להוסיף מחצית החלב, לטאטא היטב כדי ליצור משחה רכה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמן כמהיןשמן כמהין
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
לטאטא את החלב הנותר ונוזל פטריות שמורות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים את shiitakes ומבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות רכות טפסים תערובת עבה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
7
מוסיף את פונטינה, פרמזן, וגבינת עיזים. מערבבים יחד היטב ומבשלים 1 דקה, עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
מוסיפים את הארטישוקים ואת הפסטה המבושלת. מערבבים היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
9
מגישים מיד עם ברוקולי בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
10
אחר
11
Reprinted with permission from The Drop 10 Diet Cookbook by Lucy Danziger, © 2013 Condé Nast
12
העורך הראשי של SELF במשך יותר מעשר שנים, לוסי דנציגר הוא גם המחבר של ניו יורק טיימס רב מכר תשעה חדרים של אושר. לפני ארבע שנים, היא איבדה 25 קילו על ידי אכילת יותר מזונות על ושמרה אותו מאז. היא אורחת קבועה בתוכניות טלוויזיה, כולל Today, The View ו-Good Morning America. דנציגר מתגוררת בניו יורק עם בעלה ושני ילדיה.