מקרוני עם גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Truffled מק 'N' גבינה. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פרמזן, שמן זית, ברוקולי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הפטריות המיובשות היטב מתחת למים זורמים קרים כדי להסיר לכלוך.
מניחים בקערה קטנה יחד עם 1 כוס מים רותחים. אפשר לנוח במשך 15 דקות, ולאחר מכן לנקז, הזמנת 1/2 כוס של הנוזל.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן כמהין או שמן זית, קמח, מלח ופלפל שחור. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד צורות להדביק עבה. להפחית את החום נמוך, להוסיף מחצית החלב, לטאטא היטב כדי ליצור משחה רכה.
לטאטא את החלב הנותר ונוזל פטריות שמורות.
מוסיפים את shiitakes ומבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות רכות טפסים תערובת עבה.
מוסיף את פונטינה, פרמזן, וגבינת עיזים. מערבבים יחד היטב ומבשלים 1 דקה, עד הגבינה נמסה.
מוסיפים את הארטישוקים ואת הפסטה המבושלת. מערבבים היטב למעיל.
מגישים מיד עם ברוקולי בצד.
Reprinted with permission from The Drop 10 Diet Cookbook by Lucy Danziger, © 2013 Condé Nast
העורך הראשי של SELF במשך יותר מעשר שנים, לוסי דנציגר הוא גם המחבר של ניו יורק טיימס רב מכר תשעה חדרים של אושר. לפני ארבע שנים, היא איבדה 25 קילו על ידי אכילת יותר מזונות על ושמרה אותו מאז. היא אורחת קבועה בתוכניות טלוויזיה, כולל Today, The View ו-Good Morning America. דנציגר מתגוררת בניו יורק עם בעלה ושני ילדיה.