קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

מקרוני עם גבינה

מקרוני עם גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Truffled מק 'N' גבינה. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פרמזן, שמן זית, ברוקולי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הפטריות המיובשות היטב מתחת למים זורמים קרים כדי להסיר לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
מניחים בקערה קטנה יחד עם 1 כוס מים רותחים. אפשר לנוח במשך 15 דקות, ולאחר מכן לנקז, הזמנת 1/2 כוס של הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים שמן כמהין או שמן זית, קמח, מלח ופלפל שחור. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד צורות להדביק עבה. להפחית את החום נמוך, להוסיף מחצית החלב, לטאטא היטב כדי ליצור משחה רכה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמן כמהיןשמן כמהין
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטאטא את החלב הנותר ונוזל פטריות שמורות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את shiitakes ומבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות רכות טפסים תערובת עבה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
7
מוסיף את פונטינה, פרמזן, וגבינת עיזים. מערבבים יחד היטב ומבשלים 1 דקה, עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
8
מוסיפים את הארטישוקים ואת הפסטה המבושלת. מערבבים היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
9
מגישים מיד עם ברוקולי בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
10
אחר
11
Reprinted with permission from The Drop 10 Diet Cookbook by Lucy Danziger, © 2013 Condé Nast
12
העורך הראשי של SELF במשך יותר מעשר שנים, לוסי דנציגר הוא גם המחבר של ניו יורק טיימס רב מכר תשעה חדרים של אושר. לפני ארבע שנים, היא איבדה 25 קילו על ידי אכילת יותר מזונות על ושמרה אותו מאז. היא אורחת קבועה בתוכניות טלוויזיה, כולל Today, The View ו-Good Morning America. דנציגר מתגוררת בניו יורק עם בעלה ושני ילדיה.