קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

מקרוני קוקוס לימון

מקרוני קוקוס לימון
מתאים ל-12 ומחירו 45 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 229 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חלבון ביצה, חלב מרוכז, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו מקרוני קוקוס לימון, מקרוני לימון קוקוס, ו בית מלא: קאפקייקס קוקוס, מילוי קורד לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות פ. קו 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית מקציפים את החלבון והמלח עד לקבלת קצף, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את החלב המרוכז, הגרידה והתמציות. בעזרת מרית גומי מקפלים פנימה את הקוקוס עד לאיחוד טוב. בעזרת כף קפיצית קטנה וידיים, מעצבים את התערובת לתלוליות 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הניחו את המקרונים במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה על ניירות האפייה המוכנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים עד חום בהיר, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
העבירו את המחבתות למתלים והניחו להתקרר לחלוטין.