קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

מקרוני קוקוס לימון

מקרוני קוקוס לימון
מתאים ל-12 ומחירו 45 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 229 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חלבון ביצה, חלב מרוכז, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו מקרוני קוקוס לימון, מקרוני לימון קוקוס, ו בית מלא: קאפקייקס קוקוס, מילוי קורד לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות פ. קו 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית מקציפים את החלבון והמלח עד לקבלת קצף, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את החלב המרוכז, הגרידה והתמציות. בעזרת מרית גומי מקפלים פנימה את הקוקוס עד לאיחוד טוב. בעזרת כף קפיצית קטנה וידיים, מעצבים את התערובת לתלוליות 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
הניחו את המקרונים במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה על ניירות האפייה המוכנים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים עד חום בהיר, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
העבירו את המחבתות למתלים והניחו להתקרר לחלוטין.