מקרוני קייג'ון
המתכון למקרוני קייג'ון יכול לספק את התשוקה הקריאולית שלכם בכ -35 דקות . למנה זו יש 229 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-4 מנות . אם יש לכם חלב, סלרי, עגבניות משומרות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מאתר Taste of Home יש מעריץ אחד. עם ציון ספוג של 36% , המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פסטה עם עוף קייג'ון , עוף קייג'ון שחור , ואת המטבח קייג'ון: ג'מבליה טבעונית .
הוראות
בסיר גדול, מבשלים את הבשר, הבצל, הפלפל הירוק והסלרי על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים עגבניות ותיבול קייג'ון. מבשלים ללא מכסה במשך 15-20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים, הכינו מקרוני וגבינה לפי הוראות היצרן, בעזרת 2 כפות חלב וכף חמאה. ערבבו פנימה את תערובת הבקר; בשלו במשך 2-3 דקות או עד שהמרקם חם לחלוטין.