מקרל שלם בגריל עם לימון, אורגנו וזיתים
מקרל שלם בגריל עם לימון, אורגנו, וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 74 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 704 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 4 . אם יש לך bluefish, שמן צמחי, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו מקרל עם שומר קלוי, לימון מאייר וזיתים, זיתים במרינדה עם לימון ואורגנו, ו תפוחי אדמה קלויים עם לימון, אורגנו וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד גרידה, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להוסיף שמן זית בנחל, לטאטא עד בשילוב היטב.
מקציפים בזיתים ואורגנו קצוץ.
לעשות חריצים באורך 1 אינץ 'במרווחים של 2 אינץ' למטה באמצע הדג משני הצדדים עם סכין חיתוך חדה, ואז להבריש דגים בכל רחבי עם שמן צמחי ומתבלים עם מלח ופלפל. חלל דגים העונה עם מלח ופלפל, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ 3 סיבובי לימון 3 ענפי אורגנו בחלל. סגור חלל, ולאחר מכן באופן שווה לארגן 3 סיבובים לימון הנותרים 3 ענפים אורגנו על גבי דגים ולקשור דגים סגורים עם מחרוזת במרווחים של 2 אינץ', הבטחת פרוסות לימון ו sprigs אורגנו לדגים.
הכן גריל לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית את החום עד בינוני.
דג גריל על מתלה גריל משומן קל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, 15 דקות. להפוך את הדגים באמצעות מרית מתכת מלקחיים, ואז גריל עד רק מבושל דרך, על 15 דקות יותר.
להעביר דגים לצלחת גדולה באמצעות 2 מריות מתכת, ולאחר מכן לחתוך ולהשליך מחרוזת.
* אם אתה לא מסוגל לצלות בחוץ, דגים שלמים יכולים להיות קלויים על תבנית אפייה גדולה משומנת (17 על ידי 14 אינץ') באמצע תנור 425°f שחומם מראש, מבלי להסתובב, עד מבושל רק דרך, 30 עד 35 דקות. אם דגים משתרעים מעבר לתבנית אפייה, מקפלים שתי חתיכות באורך 12 אינץ ' של נייר ומכניסים מתחת לראש ולזנב כדי להרחיב את משטח האפייה.* אם זנב הדג מתחיל להשחים יותר מדי (על גריל או בתנור), לעטוף באופן רופף עם גיליון קטן של רדיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.