מרגריטה קלאסית
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם קרח, לקישוט: סיד, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מרגריטה קלאסית, מרגריטה קלאסית, ו מרגריטה קלאסית.
הוראות
לשפשף שפה של כוס מרגריטה צונן עם טריז סיד, ולטבול שפה במלח למעיל, אם תרצה בכך.
למלא שייקר קוקטייל חצי מלא עם קרח.
מוסיפים מיץ ליים, ליקר, טקילה ואבקת סוכר; מכסים במכסה ומנערים עד שקירור יסודי. מסננים לתוך זכוכית מוכנה.
מקשטים, אם תרצה, ומגישים מיד.
* 1/3 כוס מוקפאת ליים קפוא להתרכז ניתן להחליף עבור מיץ ליים טרי. להשמיט אבקת סוכר, ולהמשיך עם מתכון לפי ההוראות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Cointreau עבור ליקר כתום וחוזה Cuervo Especial לטקילה.
שלב מיץ ליים, ליקר, טקילה ואבקת סוכר בקנקן קטן או כוס מדידה; מערבבים עד אבקת סוכר מומס.
יוצקים לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip-top. לאטום להקפיא 8 שעות.
בואו לעמוד 5 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
יוצקים לתוך זכוכית מוכנה. עושה 1 הגשה.
מרגריטות תות קפוא: מיץ ליים תהליך, ליקר, טקילה, אבקת סוכר, 1 כוס תותים טריים או קפואים*, ו 1 כוס קרח כתוש בבלנדר עד ברד. לשפשף את השפה של 2 כוסות מרגריטה צונן עם טריז סיד, ואת הטבעת לטבול מעצב אדום סוכר מעיל, אם תרצה.
מגישים מיד בכוסות מוכנות. עושה 2 מנות.
* הפרי האהוב עליך, כגון אבטיח, אפרסקים או פירות יער, ניתן להחליף.
יוצקים מיץ ליים, ליקר, טקילה, אבקת סוכר, ו 3 כף. מיץ תפוזים על קרח במנער קוקטיילים. מכסים במכסה, ולנער עד מקורר ביסודיות. מסננים לתוך זכוכית מוכנה.
הוסף 3 כף. סודה קלאב או לימון ליים משקה קל קצת פיז, אם תרצה. למעלה עם 2 כפית. גרנדין.
מגישים באופן מיידי. עושה 1 הגשה.
מלון מרגריטה: ליקר מלון תחליף לליקר תפוזים. המשך עם המתכון לפי ההוראות. עושה 1 הגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Midori עבור ליקר מלון.