Jambalayan מרדי גרא הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, רוטב ברביקיו בול, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרדי גרא ג'מבליה, פיצה מרדי גרא, ו סלט כרוב מארדי גרא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח ותבלינים בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
הוסף עוף; פנה מעיל שני הצדדים של כל ירך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
שמן חום בתנור הולנדי או מחבת עמוקה גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
להוסיף 4 ירכיים עוף; לבשל 4 דקות. בכל צד או עד שכל אחד הוא חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
5
מעבירים לצלחת, שומרים שאריות במחבת. חזור עם עוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים בצל, פלפלים ירוקים ושום לטפטף במחבת; מבשלים ומערבבים 5 דקות. מערבבים עגבניות, רוטב ברביקיו ונקניק. להחזיר עוף וכל מיצים מן הצלחת לתערובת עגבניות; מבשלים 25 דקות. או עד עוף נעשה( 74°), ערבוב מדי פעם. בינתיים, להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני. מערבבים באורז; כיסוי. מבשלים על אש בינונית נמוכה 20 דקות. או עד מרק נספג אורז רך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות אלברינו נבואן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.