מרינג בטעם שוקולד-אגוזים
שוקולד אגוזי לוז Meringues נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר חום, קרם של טרטר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 13%. מתכונים דומים: אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, מרינג בטעם שוקולד-אגוזים, ו אגוזי לוז שוקולד צ'יפס Meringues.
הוראות
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מוסיפים קרם של טרטר ומלח, מכים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכרים, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מכסים שני דפי אפייה בנייר אפייה. כף 24 (2 אינץ ' עגול) תלוליות על דפי אפייה מוכנים.
מניחים בתנור; אופים ב 250 במשך 1 שעה או עד יבש לגעת, מחבתות סיבוב באמצע הבישול. (Meringues נעשים כאשר פני השטח יבש וניתן להסיר מרנג מנייר מבלי להיצמד אצבעות.) כבה את התנור. מקצפת בתנור 1 שעה.
הסר מהתנור; להסיר בזהירות מרנג מנייר.
מניחים שוקולד בקערת זכוכית בינונית. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד כמעט נמס, ערבוב עד חלקה. טובלים את הצד של כל מקצפת בשוקולד נמס ואגוזי לוז קצוצים.