קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

מרינג בטעם שוקולד-אגוזים

מרינג בטעם שוקולד-אגוזים
שוקולד אגוזי לוז Meringues נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר חום, קרם של טרטר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 13%. מתכונים דומים: אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, מרינג בטעם שוקולד-אגוזים, ו אגוזי לוז שוקולד צ'יפס Meringues.

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים קרם של טרטר ומלח, מכים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכרים, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
להוסיף וניל; לנצח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
5
מכסים שני דפי אפייה בנייר אפייה. כף 24 (2 אינץ ' עגול) תלוליות על דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים בתנור; אופים ב 250 במשך 1 שעה או עד יבש לגעת, מחבתות סיבוב באמצע הבישול. (Meringues נעשים כאשר פני השטח יבש וניתן להסיר מרנג מנייר מבלי להיצמד אצבעות.) כבה את התנור. מקצפת בתנור 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הסר מהתנור; להסיר בזהירות מרנג מנייר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מניחים שוקולד בקערת זכוכית בינונית. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד כמעט נמס, ערבוב עד חלקה. טובלים את הצד של כל מקצפת בשוקולד נמס ואגוזי לוז קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך