מרמלדת לימון
מרמלדת לימון יכולה להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap שחיפשתם. מתכון זה מכיל 48 מנות עם 72 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן כל אחת. תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר, לימונים, פקטין מפירות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב בתור תבלין. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סופלה מרמלדת וויסקי סביליה , עוגת שקדים עם מרמלדת תפוזים ומרמלדת עגבניות הדרים .
הוראות
מקלפים את הקליפה מלימונים ומאשכולית; לחתוך לרצועות דקות, באורך של כ-1 אינץ'. הניחו פירות בצד.
בתנור הולנדי מערבבים מים וקליפת הדרים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהקליפה מתרככת.
לקצץ פת לבן מלימון שמורים ואשכולית; לזרוק פית.
חותכים לימונים ואשכוליות לפלחים, זורקים ממברנות וזרעים. קוצצים עיסת, שמירת מיצים; מערבבים לתוך תערובת הקליפה השמורה.
הוסף פקטין. מביאים לרתיחה מלאה על אש גבוהה תוך ערבוב מתמיד. מערבבים סוכר; מחזירים לרתיחה מתגלגלת מלאה. מרתיחים במשך דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; להרחיק קצף. מצקת תערובת חמה לצנצנות חמות של חצי ליטר, משאירים 1/4 אינץ'. מרווח ראש.
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקים ולהתאים מכסים. מעבדים 10 דקות בקופסת מים רותחים.