קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מרמלדת מוסקובדו ווויסקי כהה

מרמלדת מוסקובדו ווויסקי כהה
Dark muscovado & whisky marmalade נטול גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, תבלין. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 689 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא סוכר מוסקובדו, מיץ לימון, שימור סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ויסקי סביליה מרמלדה סופלה, ויסקי, ריבה וחרדל חזיר מזוגג, ו ריבה & ויסקי לחם & פודינג חמאה.

הוראות

1
מניחים את כל התפוזים ומיץ לימון במחבת שמירה גדולה לכסות עם 2 ליטר/ 4 כוסות מים. אם זה לא מספיק כדי לכסות את הפרי, לשים אותו במחבת קטנה יותר. במידת הצורך, משקל התפוזים עם צלחת חסין חום כדי לשמור אותם מתחת למים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים בעדינות רבה במשך כ 2 שעות, או עד הקליפה ניתן פירסינג בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חצי חם של סוכר לבן כהה בתנור נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
יוצקים את מי הבישול מהתפוזים לתוך כד ומניחים את התפוזים לקערה. החזר את נוזל הבישול למחבת. השאר את התפוזים להתקרר עד שהם קלים לטפל, ואז לחתוך אותם לשניים. לגרוף את כל פיפס ו pith ולהוסיף אלה לנוזל כתום שמור במחבת. מביאים לרתיחה במשך 6 דקות ואז מסננים את הנוזל הזה דרך מסננת לתוך קערה, הקשה על עיסת דרך עם כף עץ; התוצאה היא גבוהה פקטין, אשר מסייע להבטיח את המרמלדה יש קבוצה טובה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פקטיןפקטין
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים חצי מהנוזל הזה למחבת משמר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חותכים את הקליפה לחתיכות שמנמנות, באמצעות סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מוסיפים חצי מהקליפה לנוזל במחבת השימור עם סוכרי המוסקבדו הלבנים והכהים החמים. מערבבים על חום נמוך עד שכל הסוכר מומס, ואז מביאים לרתיחה ובועה במהירות במשך 15-25 דקות עד נקודת הגדרה הוא הגיע. מוסיפים חצי מהוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
וויסקי.וויסקי.
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תוריד את המחבת מהחום ותוריד כל חלאה מפני השטח. (כדי להמיס כל לכלוך עודף, טיפה קטנה של חמאה על פני השטח, ומערבבים בעדינות.) להשאיר את המרמלדה לעמוד במחבת במשך 20 דקות כדי להתקרר קצת ולאפשר לקליפה להתיישב, ולאחר מכן סיר בצנצנות מעוקרים, חותם ותווית. חזור על הקבוצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף