קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

מרנג סוכר חום עם שזיפים אדומים

מרנג סוכר חום עם שזיפים אדומים
אם יש לך בסביבה 1 שעה ו 55 דקות כדי לבלות במטבח, מרנג סוכר חום עם שזיפים אדומים יכול להיות מצוין ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך קרם fraîche, יין, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו מרנג סוכר חום, מרנג פקאן סוכר חום, ו שזיפים בגריל סוכר חום עם סורבה לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר אפייה. למזג יחד את cornflour, חומץ ווניל כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם נוקשים ומבהיקים, ואז לטאטא את הסוכר בשלושה הולך, הוספת משחה קטנה ולטפטף בחזרה לפסגות המשרד בכל פעם. תמשיך להקציף עד שהקצפת תהיה עבה וכבדה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
כפית שש מרנג ערימות על תבנית האפייה, מרווחים זה מזה, ואז לעצב לקנים על ידי ביצוע מטבלים במרכזים עם החלק האחורי של כף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים עבור 1 hr, ולאחר מכן לכבות את התנור ולהשאיר להתקרר בתנור עבור hr נוסף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
שים את היין, הסוכר ואת מקל קינמון במחבת בינונית ולהביא לרתיחה, ערבוב לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את השזיפים, ואז לחלוט בעדינות במשך 4-5 דקות עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
8
הסר את השזיפים עם כפית מחוררת, לקלף את העורות, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
להגדיל את החום מתחת לרוטב ומרתיחים קשה עד מופחת סירופ סמיך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
10
יוצקים לתוך כד; להשאיר להתקרר.
11
כדי לשרת, להגדיר את קיני מרנג על צלחות הגשה כפית frache crme למרכזים.
12
מניחים שלושה חצאים שזיפים על כל טפטוף על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
13
מגישים ללא דיחוי.