קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

מרנג סוכר חום עם שזיפים אדומים

מרנג סוכר חום עם שזיפים אדומים
אם יש לך בסביבה 1 שעה ו 55 דקות כדי לבלות במטבח, מרנג סוכר חום עם שזיפים אדומים יכול להיות מצוין ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך קרם fraîche, יין, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו מרנג סוכר חום, מרנג פקאן סוכר חום, ו שזיפים בגריל סוכר חום עם סורבה לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר אפייה. למזג יחד את cornflour, חומץ ווניל כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם נוקשים ומבהיקים, ואז לטאטא את הסוכר בשלושה הולך, הוספת משחה קטנה ולטפטף בחזרה לפסגות המשרד בכל פעם. תמשיך להקציף עד שהקצפת תהיה עבה וכבדה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
כפית שש מרנג ערימות על תבנית האפייה, מרווחים זה מזה, ואז לעצב לקנים על ידי ביצוע מטבלים במרכזים עם החלק האחורי של כף.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
אופים עבור 1 hr, ולאחר מכן לכבות את התנור ולהשאיר להתקרר בתנור עבור hr נוסף.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
שים את היין, הסוכר ואת מקל קינמון במחבת בינונית ולהביא לרתיחה, ערבוב לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את השזיפים, ואז לחלוט בעדינות במשך 4-5 דקות עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
8
הסר את השזיפים עם כפית מחוררת, לקלף את העורות, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
להגדיל את החום מתחת לרוטב ומרתיחים קשה עד מופחת סירופ סמיך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
10
יוצקים לתוך כד; להשאיר להתקרר.
11
כדי לשרת, להגדיר את קיני מרנג על צלחות הגשה כפית frache crme למרכזים.
12
מניחים שלושה חצאים שזיפים על כל טפטוף על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
13
מגישים ללא דיחוי.