מרנג פצפוצי שוקולד
המתכון מרנג שוקולד צ'יפס יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-42 מנות. מנה אחת מכילה 37 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תמצית שקדים, שבבי שוקולד למחצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. מתכונים דומים: מרנג שוקולד צ'יפס עם תותים, אגוזי לוז שוקולד צ'יפס Meringues, ו מרנג שוקולד צ'יפס אגוז תאריך.
הוראות
בקערה גדולה, עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף whisk) במהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד עבה קצף. בהדרגה להוסיף סוכר ולהמשיך להכות עד התערובת מחזיקה פסגות נוקשה, מבריק. עם מרית, לקפל תמצית שקדים ושוקולד קצוץ.
תערובת מרנג כף בתלים 1 אינץ 'רחב, על 1 אינץ' זה מזה, על בישול קלף מצופה או חמאה 12-על ידי 15 אינץ ' אפייה גיליונות (ראה הערות).
אופים מרנג בתנור 275 עד יבש ומוצק לגעת מבחוץ וכמעט יבש מבפנים( לשבור אחד פתוח לבדיקה), 30 עד 35 דקות; להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
בואו להתקרר במשך 5 דקות על גיליונות, ואז להחליק מרית מתחת meringues ולהעביר מתלים להתקרר לחלוטין.