מרנג שקדים
מרנג שקדים נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 113 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. אם יש לך שקדים, חלבונים, סוכר מגורען superfine, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מרנג שקדים Cocoan, מרנג אוכמניות שקדים, ו מרנג שוקולד שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
להוסיף 1/2 כוס סוכר superfine קצת בכל פעם, מכות, ולאחר מכן להמשיך להכות במהירות גבוהה עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשה, מבריק, 1 עד 3 דקות. מקפלים הנותרים 1/4 כוס סוכר בעדינות אבל ביסודיות.
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. שים טיפה קטנה של מרנג על כל 4 הפינות של כל גיליון, ולאחר מכן להפוך את הנייר, לחיצה על פינות לדבוק קלף על גיליונות אפייה.
מרנג בכפית לתוך שקית מאפה. אתה תהיה ביצוע 4 עוגיות סריג על כל גיליון, כך לעבוד רבע 1 עבור כל: צינור 4 (4 אינץ '-ארוך) קווים אלכסוניים, על 5/8 אינץ 'זה מזה, ואז צינור 4 (4 אינץ' -ארוך) קווים מקבילים באלכסון על פני 4 שורות מקוריות, 5/8 אינץ ' זה מזה, כדי ליצור סריג. הפוך 3 meringues סריג יותר על אותה תבנית אפייה, על 1 אינץ ' זה מזה.
מפזרים חצי שקדים על מרנג. צינור 4 מרנג יותר סריג על תבנית אפייה שנייה באותו אופן, ואז מפזרים שקדים הנותרים.
אופים מרנג בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע אפייה, עד זהב פריך וחיוור, על 1 שעה בסך הכל.
מרנג קריר לחלוטין על סדינים על מדפים, על 1 שעה, ולאחר מכן לקלף בזהירות מן הקלף.
* מרנג יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.