מקצפת שקדים טבולה שוקולד עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לך תמצית שקדים, שבבי שוקולד למחצה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרנג שקדים טבול שוקולד, מרנג אספרסו טבול שוקולד, ו מרנג שוקולד שקדים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין מרנג, לכסות גיליון אפייה עם נייר קלף; מאובטח גיליון אפייה עם קלטת מיסוך.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
3
מקציפים חלבונים עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מוסיפים קרם של טרטר ומלח; לנצח עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). בעדינות לקפל תמצית שקדים ושוקולד קצוץ. זרוק את הבלילה על ידי כף מעוגלתעל תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תמצית שקדים
שוקולד
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים ב 200 במשך 2 שעות או עד יבש. (Meringues נעשים כאשר פני השטח יבש, מרנג ניתן להסיר מנייר ללא דבק אצבעות.) לכבות את התנור; להשאיר מרנג בתנור 1 שעה או עד קרירות פריך.
כדי להכין זיגוג, מניחים שבבי שוקולד למחצה בקערה בינונית - בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל במדיום (50% כוח) 30 שניות או עד נמס, ערבוב עד חלקה. טובלים חצי מכל מקצפת בשוקולד.