מרנג שקדים טבול שוקולד
מקצפת שקדים טבולה שוקולד עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לך תמצית שקדים, שבבי שוקולד למחצה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרנג שקדים טבול שוקולד, מרנג אספרסו טבול שוקולד, ו מרנג שוקולד שקדים.
הוראות
כדי להכין מרנג, לכסות גיליון אפייה עם נייר קלף; מאובטח גיליון אפייה עם קלטת מיסוך.
מקציפים חלבונים עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מוסיפים קרם של טרטר ומלח; לנצח עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). בעדינות לקפל תמצית שקדים ושוקולד קצוץ. זרוק את הבלילה על ידי כף מעוגלתעל תבנית אפייה מוכנה.
אופים ב 200 במשך 2 שעות או עד יבש. (Meringues נעשים כאשר פני השטח יבש, מרנג ניתן להסיר מנייר ללא דבק אצבעות.) לכבות את התנור; להשאיר מרנג בתנור 1 שעה או עד קרירות פריך.
הסר מהתנור; להסיר בזהירות מרנג מנייר. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין זיגוג, מניחים שבבי שוקולד למחצה בקערה בינונית - בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל במדיום (50% כוח) 30 שניות או עד נמס, ערבוב עד חלקה. טובלים חצי מכל מקצפת בשוקולד.
מניחים על מתלה תיל לייבוש. לאחסן במיכל אטום.