קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

מרק Giblet

מרק Giblet
מרק Giblet יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 762 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, גזר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: Giblet Gravy, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy.

הוראות

1
לשטוף את הקרביים והצוואר. לעטוף כבד אטום וצינה לשימוש ברוטב, או לשמור לשימושים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
כבדכבד
עוטףעוטף
2
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להמיס חמאה; להוסיף גיזארד, לב, צוואר ולהסתובב לעתים קרובות עד משחימים היטב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים גזר, סלרי ובצל ומערבבים לעתים קרובות עד בצל הם חומים קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
4
מוסיפים מרק ומערבבים לשחרר חתיכות השחמה. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד גיזארד הוא מאוד רך כאשר פירסינג, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
5
יוצקים את המרק דרך מסננת בסדר לתוך מידה 2 ליטר. צוואר מילואים וקרביים; להשליך ירקות. אם יש לך יותר מ 8 כוסות של מרק, להרתיח כדי להפחית; אם יש לך פחות, להוסיף מרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת