מרק Giblet
מרק Giblet יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 762 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, גזר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: Giblet Gravy, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy.
הוראות
לשטוף את הקרביים והצוואר. לעטוף כבד אטום וצינה לשימוש ברוטב, או לשמור לשימושים אחרים.
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להמיס חמאה; להוסיף גיזארד, לב, צוואר ולהסתובב לעתים קרובות עד משחימים היטב, כ 5 דקות.
מוסיפים גזר, סלרי ובצל ומערבבים לעתים קרובות עד בצל הם חומים קלות, על 5 דקות.
מוסיפים מרק ומערבבים לשחרר חתיכות השחמה. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד גיזארד הוא מאוד רך כאשר פירסינג, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
יוצקים את המרק דרך מסננת בסדר לתוך מידה 2 ליטר. צוואר מילואים וקרביים; להשליך ירקות. אם יש לך יותר מ 8 כוסות של מרק, להרתיח כדי להפחית; אם יש לך פחות, להוסיף מרק עוף.