מרק אבוקדו עם שרימפס במרינדה
מרק אבוקדו עם שרימפס במרינדה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן, שלם 30, ו pescatarian מגיש 15 . מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן זית, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו שרימפס במרינדה בחצאי אבוקדו, סלט שרימפס עם אבוקדו, ו מרק אבוקדו עם שרימפס וסלסה (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך הראשון 3 מרכיבים 1/4 כפית. מלח בבלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
העברת תערובת אבוקדו לקערה; מערבבים בחמאה, 3 כף. מיץ לימון, ואם תרצה, יין עד חלקה.
מניחים עטיפת פלסטיק ישירות על מרק, ומקררים לפחות 1 שעה או עד 4 שעות.
במהלך 15 הדקות האחרונות של זמן צמרמורת לתערובת אבוקדו, לשלב שרימפס, שמן זית, גרידת לימון, ונותר 1 כף. מיץ לימון ו 3/4 כפית. מלח, ולתת לעמוד 15 דקות.
מרק מצקת לתוך קערות קטנות, ומעל כל אחד עם שרימפס.