קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות5
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אורז בר שמנת

מרק אורז בר שמנת
אם יש לכם פלפל, מלח, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו מרק אורז בר שמנת, מרק אורז בר שמנת, ו מרק אורז בר שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אורז בר ב 1 1/4 כוסות מים לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בראורז בר
מיםמים
2
בסיר 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים סלרי, גזר, בצל ופלפל; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד סלרי רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
4
מערבבים בקמח, מלח ופלפל. מערבבים באורז בר, נשאר 1/2 כוס מים ומרק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורז בראורז בר
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
5
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
6
מערבבים במרכיבים הנותרים.
7
חום רק עד חם (לא להרתיח).