מרק אטריות עוף משביע
מרק אטריות עוף משביע הוא מנה עיקרית המתאימה ל-12 סועדים. מנה אחת מכילה 444 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . תמורת 2.69 דולר למנה , מתכון זה מכסה 23% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מטעם הבית דורש פטרוזיליה, פלפל קאיין, חצאי חזה עוף וציר עוף. 208 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -5 שעות ו-50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 82% , וזה נהדר. מתכונים דומים: מרק עוף משביע ותירס בגריל , מרק טורטיה עוף משביע ומרק בקר ופטריות משביע .
הוראות
בסיר בישול איטי של 5 ליטר, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים.
מניחים זרעי חרדל ושום על בד גבינה בעובי כפול; מרימים את פינות הבד וקושרים בחוט מטבח ליצירת שקית.
מוסיפים את העוף והמרק. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 5-6 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים את העוף; מצננים מעט. מערבבים את הלינגוויני במרק; מכסים ומבשלים על אש גבוהה במשך 30 דקות או עד שהם רכים.
חותכים את העוף לחתיכות ומחזירים למרק; מחממים היטב.