מרק איכרים הוא חלב חינם מרק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. מתאים ל-70 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך סלרי, מרק עוף, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו מרק איכרים לאחד, מרק איכרים, ו מרק איכרים שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא הראשון 6 מרכיבים 4 פחיות מרק עוף לרתיחה בסיר; להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיף מרק שנותר, סלט כרוב, ושאר החומרים; ומבשלים 30 דקות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
הסר וזרוק עלה דפנה. (להקפיא שאריות מרק עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
(להתאים לפי טעם אישי)
4
* 1 פאונד קצוץ גס בשר חזיר מבושל ניתן להחליף kielbasa.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל
נקניקייה
5
הערה: אתה יכול לבשל הראשון 6 מרכיבים ו 4 פחיות מרק עוף בתנור איטי 5 ליטר על נמוך במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6
להוסיף פחית הנותרים של מרק, סלט כרוב ושאר החומרים, לבשל על 1 שעה גבוהה.