מרק אלבונדיגס III
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק אלבונדיגס III. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מלח ופלפל, מים, מלח שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו מרק אלבונדיגס, מרק אלבונדיגס, ו מרק אלבונדיגס (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את המים לתוך סיר גדול על חום גבוה ומביאים לרתיחה.
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את בשר בקר טחון, אורז, ביצה, אורגנו, מלח שום, פלפל שחור טחון וכמון.
מערבבים היטב טופס לתוך 1 כדורי בשר אינץ'.
מגלגלים את כדורי הבשר בקמח, ציפוי היטב, בזהירות לזרוק אותם במים רותחים. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 45 דקות, ערבוב לעתים קרובות, ולוודא מרק לא מקבל עבה מדי.
מוסיפים עוד מים, במידת הצורך, ומוסיפים את תפוחי האדמה למרק. מבשלים 1 יותר שעה, או עד תפוחי אדמה הם במכרז. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.