מרק אספרגוס עם ברי ברוסקטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק אספרגוס עם ברי Bruschettan. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, סלרי, קרטון מופחת מרק עוף נתרן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרישה וברי ברוסקטה, דבש, תות & ברי ברוסקטה, ו אגס, ברי וברוסקטה בלסמית (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות מאספרגוס לקלף כל עור קשה מן הגבעולים; להפריש.
בסיר 3 ליטר, שמן חום ו 1 כף חמאה ללא מלח על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים שום לשמן וחמאה; מבשלים עד חום בהיר.
מוסיפים בצל וסלרי; מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים 10 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים.
בינתיים, לעשות את gremolata. במחבת 8 אינץ', להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני.
מוסיפים פירורי לחם לחמאה; מבשלים עד להשחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות; העברה לקערה קטנה. מערבבים את הפטרוזיליה וקליפת התפוז; להפריש.
בסיר, מוסיפים אספרגוס, מרק ותימין לתערובת ירקות.
חום רותחים; לבשל על 3 דקות או עד אספרגוס הוא רך. מערבבים בתרד וקליפת לימון (התרד ינבול במרק).
יוצקים מרק לתוך בלנדר בקבוצות קטנות; לכסות פירה כל אצווה עד חלקה. (המרק יכול להתבצע קדימה עד לנקודה זו, מקורר, מכוסה ומקורר עד 1 יום או קפוא עד 1 חודש.)
להחזיר מרק לסיר ולחמם על אש נמוכה עד חם. מערבבים את הקצפת, מלח ופלפל. מצקת לקערות חמות.
מפזרים מרק עם 1 כפית גרמולטה. העבר את הגרמולטה הנותרת בשולחן.
הגדר שליטה בתנור לצלות. כדי להכין ברוסקטה, פרוסות לחם חמאה משני הצדדים ומעל כל אחת עם כמה פרוסות של ברי (2 עד 3 עוז לכל פרוסת לחם). צלייה עם צמרות על 5 סנטימטרים מחום עד גבינה הוא תוסס מעט השחמה.