מרק אספרגוס עם שאלוט צלוי ומוסר
מרק אספרגוס עם שאלוט צלוי ומוסר עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. אם יש לך מים, מלח ופלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אספרגוס קלוי עם פאבות טריות ומוסר, עוף לימון Fricassee עם שאלוט מורלים, ו אספרגוס קלוי עם שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את הבצל, שום ו 2 כפות של השמן ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב.
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל עד האספרגוס הם מאוד רך, על 30 דקות.
בקערה, להשרות את morels במים החמים עד שהתרכך, על 20 דקות. להסתחרר כדי לעקור כל חצץ; לנקז וקוצצים.
בצלחת עוגה, לזרוק את morels, שאלוט, נשאר 1/2 כף שמן וקורט כל אחד מלח ופלפל.
אופים במשך כ 15 דקות, או עד שאלוט הם התרככו קלות השחמה.
עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר. החזירו את המרק לסיר והתבלו במלח ופלפל. מצקת לתוך צלחות מרק, מקשטים עם תערובת פטריות ומגישים.