מרק אספרגוס צונן עם עוגות טרוטה חמות
מרק אספרגוס צונן עם עוגות פורל חמות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 208 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אספרגוס, קצפת, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. נסו מרק תפוחי אדמה צונן עם פורל מעושן, מרק לימון קוקוס מצונן עם כופתת אננס חמה, ו מרק אספרגוס צונן (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית למחבת 3 עד 4 ליטר על חום בינוני גבוה. כאשר חם, מוסיפים בצל ומערבבים לעתים קרובות עד צולע, 4 עד 5 דקות.
להוסיף אספרגוס מרק 2 1/2 כוסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אספרגוס הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 10 עד 14 דקות.
עבודה בקבוצות ומחזיק את המכסה עם מגבת, מערבולת תערובת אספרגוס בבלנדר עד חלקה מאוד.
יוצקים לתוך קערה גדולה ומערבבים שמנת.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 2 שעות.
אם המרק סמיך מדי, מוסיפים קצת יותר מרק. טעם, ולהוסיף יותר מלח ופלפל אם תרצה. מרק מצקת לשש קערות רחבות ורדודות. מניחים עוגת טרוטה חמה במרכז כל אחד, ועוגות העליון באותה מידה עם מורלים במרינדה.
טפטוף קצת שמן כמהין על מרק סביב עוגות.