מרק אפונה טרי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המרק שלך. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 243 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם בצל, ציר עוף, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 65%. מתכונים דומים: סלט אפונה קרה, סוכר הצמד שעועית וגזר אטריות סובה, ו סלט אפונת חומוס מלפפון אבוקדו עגבניות עם רוטב פטאן ולימון יווני.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את החמאה בסיר גדול, מוסיפים את הכרישה והבצל, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 5 עד 10 דקות, עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
כרישה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את ציר העוף, מגבירים את האש לגבוהה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
4
מוסיפים את האפונה ומבשלים 3 עד 5 דקות, עד שהאפונה רכה. (אפונה קפואה ייקח רק 3 דקות.) מכבים את האש, מוסיפים את הנענע, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מנטה
אפונה
מלח
5
* מחית את המרק בקבוצות: מניחים 1 כוס מרק בבלנדר, מניחים את המכסה מעל ומחית במהירות נמוכה. כשהבלנדר עדיין פועל, פתח את החור במכסה והוסף לאט לאט עוד מרק עד שהבלנדר מלא בשלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
יוצקים את המרק לקערה גדולה וחוזרים על עצמם עד שכל המרק מחית.