מרק אפונה מפוצל
מרק אפונה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך תפוחי אדמה, סלרי, עצם חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 100%. מתכונים דומים: מרק לאביב: מרק אפונה פשוט וקל, פיצול אפונה ומרק חזיר, ו תערובת מרק אפונה.
הוראות
בסיר מלאי גדול, לכסות אפונה עם 2 ליטרים מים קרים להשרות לילה. אם אתה צריך שיטה מהירה יותר, להרתיח את האפונה בעדינות במשך 2 דקות, ולאחר מכן להשרות עבור l שעה.
לאחר אפונה ספוג, להוסיף עצם חזיר, בצל, מלח, פלפל ואזורן. מכסים, מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים במשך 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם.
הסר עצם; לחתוך בשר, קוביות ולהחזיר בשר למרק.
מוסיפים סלרי, גזר ותפוחי אדמה. מבשלים לאט, נחשפים במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהירקות רכים.