מרק אפונה מקורר עם כרובית
מרק אפונה מקורר עם כרובית עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שום, מים, כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק אפונה צהוב קארי, לאכול במשך שמונה דולרים: מרק אפונה מקורר צהוב, ו מרק אפונה מקורר צהוב עם קוקוס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיף את הכמון, שומר, זרעי חרדל שחור על חום בינוני גבוה וטוסט אותם במשך כ -10 שניות (הם עשויים או לא עשויים להתחיל פופ). מערבבים בג ' ינג ' ר, שום ובצל וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עוד דקה.
מוסיפים את הגזר, מים רותחים (לעמוד אחורה כדי למנוע מקרטעת), אפונה מפוצלת (השתמשתי צהוב הפעם), ואבקת קארי. מערבבים היטב כדי להיות בטוח כי שום פיסות בצל או תבלינים נתקעו לתחתית הסיר. תנעל את המכסה במקום. מעל חום גבוה, להביא ללחץ גבוה. מנמיכים את החום רק מספיק כדי לשמור על לחץ גבוה ומבשלים במשך 8 דקות. לאפשר את הלחץ לרדת באופן טבעי במשך כ 10 דקות, ואז מהיר לשחרר את הלחץ (למקם את הסיר תחת מים זורמים קרים אם המחשב שלך אין כפתור שחרור מהיר).
הסר את המכסה, הטיית אותו ממך כדי לאפשר לכל קיטור עודף לברוח. בדוק את האפונה, ואם הם לא רכים, לחזור ללחץ גבוה במשך כמה דקות או עד שהם מכרז אחיד (אפונה מבוגרת לקחת יותר זמן לבשל).
מוסיפים את הכרובית הקצוצה, מחליפים את המכסה, ומחממים על אש נמוכה עד שהכרובית מבושלת, כ -10 דקות. זה עובד גם עם כרובית קצוצה קפואה (אין צורך להפשיר קודם). מערבבים במלח. (אם אין מלח רצוי, נסה לערבב מיץ לימון טרי כף בכל פעם עד הטעם הוא לטעמך. אם המרק סמיך מדי, דק אותו במים או במניות.