קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות68
מגזין

מרק אפונה מקורר עם כרובית

מרק אפונה מקורר עם כרובית
מרק אפונה מקורר עם כרובית עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שום, מים, כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק אפונה צהוב קארי, לאכול במשך שמונה דולרים: מרק אפונה מקורר צהוב, ו מרק אפונה מקורר צהוב עם קוקוס מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיף את הכמון, שומר, זרעי חרדל שחור על חום בינוני גבוה וטוסט אותם במשך כ -10 שניות (הם עשויים או לא עשויים להתחיל פופ). מערבבים בג ' ינג ' ר, שום ובצל וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדל שחורזרעי חרדל שחור
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2
מוסיפים את הגזר, מים רותחים (לעמוד אחורה כדי למנוע מקרטעת), אפונה מפוצלת (השתמשתי צהוב הפעם), ואבקת קארי. מערבבים היטב כדי להיות בטוח כי שום פיסות בצל או תבלינים נתקעו לתחתית הסיר. תנעל את המכסה במקום. מעל חום גבוה, להביא ללחץ גבוה. מנמיכים את החום רק מספיק כדי לשמור על לחץ גבוה ומבשלים במשך 8 דקות. לאפשר את הלחץ לרדת באופן טבעי במשך כ 10 דקות, ואז מהיר לשחרר את הלחץ (למקם את הסיר תחת מים זורמים קרים אם המחשב שלך אין כפתור שחרור מהיר).
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הסר את המכסה, הטיית אותו ממך כדי לאפשר לכל קיטור עודף לברוח. בדוק את האפונה, ואם הם לא רכים, לחזור ללחץ גבוה במשך כמה דקות או עד שהם מכרז אחיד (אפונה מבוגרת לקחת יותר זמן לבשל).
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מוסיפים את הכרובית הקצוצה, מחליפים את המכסה, ומחממים על אש נמוכה עד שהכרובית מבושלת, כ -10 דקות. זה עובד גם עם כרובית קצוצה קפואה (אין צורך להפשיר קודם). מערבבים במלח. (אם אין מלח רצוי, נסה לערבב מיץ לימון טרי כף בכל פעם עד הטעם הוא לטעמך. אם המרק סמיך מדי, דק אותו במים או במניות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)