קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

מרק אפונה עם כבד אווז

מרק אפונה עם כבד אווז
מרק אפונה עם כבד אווז הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מרק. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בייקון, שמן זית, גבעול סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז Au Torchon, ו כבד אווז ועוגת זנגביל.

הוראות

1
מניחים אפונה בסיר גדול; מוסיפים מים קרים כריכה על ידי 2".
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
תן לה להיספג במשך הלילה.
3
מסננים אפונה; לחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
הוסף מים לגלות מרכיבים על ידי 2". מביאים לרתיחה overmedium-חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות. Continuecooking בבית רתיחה נמוכה מאוד, ערבוב כל15 דקות ולפעמים ברפרוף foamf מפני השטח, עד אפונה הם כמעט מכרז, 2-3 שעות (זמן ישתנה על גיל אפונה). מתבלים במלח. Simmeruntil אפונה הם מאוד רך, 15-45 דקותיותר. מתבלים לפי הטעם במלח pepper.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
Letcool מעט. צמרמורת חשפה עד קור, thencover ו צמרמורת. חזור לרתיחה לפניהדבקה.
7
קוביות כבד אווז העונה, אם משתמשים, עםמלח; לחלק בין קערות מחוממות. מצקת hotsoup על קוביות ולתת לעמוד עד כבד האווז התחמם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת
8
שמן Drizzlewith; מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'