מרק אפונה עם כבד אווז
מרק אפונה עם כבד אווז הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מרק. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בייקון, שמן זית, גבעול סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז Au Torchon, ו כבד אווז ועוגת זנגביל.
הוראות
מניחים אפונה בסיר גדול; מוסיפים מים קרים כריכה על ידי 2".
מסננים אפונה; לחזור לסיר.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ובייקון.
הוסף מים לגלות מרכיבים על ידי 2". מביאים לרתיחה overmedium-חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות. Continuecooking בבית רתיחה נמוכה מאוד, ערבוב כל15 דקות ולפעמים ברפרוף foamf מפני השטח, עד אפונה הם כמעט מכרז, 2-3 שעות (זמן ישתנה על גיל אפונה). מתבלים במלח. Simmeruntil אפונה הם מאוד רך, 15-45 דקותיותר. מתבלים לפי הטעם במלח pepper.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
Letcool מעט. צמרמורת חשפה עד קור, thencover ו צמרמורת. חזור לרתיחה לפניהדבקה.
קוביות כבד אווז העונה, אם משתמשים, עםמלח; לחלק בין קערות מחוממות. מצקת hotsoup על קוביות ולתת לעמוד עד כבד האווז התחמם, על 2 דקות.
שמן Drizzlewith; מפזרים פלפל.