מרק "אפרס-סקי"
מרק "אפרס-סקי" עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 53 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 456 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש דלעת בלוטים, עלה דפנה, מרק עוף וטימין. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך מרהיב של 29%. מתכונים דומים: סקי סקי, הצניחה של פיטר (אפריל סווטס-סקי סלאמר), ו תה משקה סקי של אפריל (עם קרם מייפל וניל תוצרת בית) ל.
הוראות
מניחים חמאה ב-3 קילו. קערה חסינת מיקרוגל; מיקרוגל גבוה למשך 15-20 שניות או עד להמסה.
מוסיפים דלעת, גזר וכרישה; מערבבים לציפוי. מבשלים, מכוסה, גבוה במשך 6 דקות.
מערבבים את שאר החומרים; מבשלים, מכוסים, על גבוה במשך 12-14 דקות או עד שהירקות והמקרונים רכים, תוך ערבוב פעמיים.