קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

מרק ארטישוק ירושלמי

מרק ארטישוק ירושלמי
מרק ארטישוק ירושלמי יכול להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכון למרק. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 218 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך ארטישוק ירושלמי, שמן זית, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 32%. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, ו מרק ארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הבאתי הביתה קומץ ארטישוקים ירושלמיים מהשוק, שטפתי וצליתי אותם (עור וכל) בתנור עם רסס פשוט של שמן זית, מלח ים ופלפל. בישלתי אותם לאורך כל הדרך כמו תפוח אדמה אפוי. ניסיתי לצלות אותם פעם שנייה, להחליף את שמן הזית בשמן אגוזים, לתוצאות אפילו טעימות יותר. עכשיו, את הסיכונים הירקות להשתלט על החיים לייצר שלי כפי שאני מכיר אותו! חתכתי כמה כדורים קטנים, טיגנתי אותם ופיזרתי אותם על סלט ארוגולה. טעים. חשבתי שהגעתי לשיא עם ההכנות האלה עד שטעמתי את המרק הזה...השילוב של צלייה ותבשיל אותם נותן טעם מורכב.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
שמן אגוזיםשמן אגוזים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים 1/2 ארטישוק ירושלמי על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
טפטף אותם עם 1 1/2 כפות שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
מניחים את המגש במרכז התנור ומבשלים עד שהם מניבים לחלוטין כאשר פירסינג עם קצה הסכין, 30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בינתיים, פרוס את שאר הארטישוק הירושלמי בפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
8
מחממים סיר בינוני ומוסיפים את הנותרים 1/2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל. לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים את הקורנית ואת פרוסות הארטישוק הירושלמיות ומערבבים כדי למזג את החומרים. בדוק את התיבול. מבשלים 5 עד 10 דקות ומוסיפים 4 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
מבשלים עד שהארטישוק הירושלמי רך לחלוטין, 25 עד 30 דקות. אם הנוזל מפחית יותר מדי במהלך זמן בישול זה, להוסיף את המים 1 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12
הסר את אלה קלויים מהתנור, רבע אותם ולהוסיף אותם ישירות לתערובת המרק. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
הסר את הקורנית מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
תוסיפי את הקרם. מחית את המרק בקבוצות קטנות בבלנדר (או בלנדר יד) עד חלקה. עבור מרקם" כפרי "יותר, מחית רק 1/2 ומשאיר את השני 1/2" עבה."
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מגישים עם שאור פריך או לחם זרע כדי להביא את טעם אגוזי טבעי של המרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
16
הגשת הצעה: לחם שאור פריך או לחם זרע.
מרכיבים שתצטרך
לחם שאורלחם שאור
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)