מרק בטטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 784 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. לכו לחנות ותביאו צ'ילי צ' יפוטלה, טורטיות קמח, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו מרק בטטה, מרק בטטה, ו מרק תירס בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הבייקון בקומקום גדול מעל חום בינוני עד שהוא מתחיל להתבשל. כפית את שומן הבייקון, למעט ציפוי דק.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפלפלים והבצל לבייקון וממשיכים לבשל, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, מרק עוף, וצ ' יפס ומבשלים, מכוסים, 15 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. מערבבים את התירס, חלב, ומלח; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה