מרק בייקון ותפוחי אדמה
אם יש לך מרק עוף, גזר, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. וזה מצוין. נסו מרק תפוחי אדמה בייקון, מרק תפוחי אדמה עם בייקון, ו מרק בייקון ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון עד פריך בסיר 3 ליטר, להסיר ולנקז היטב על מגבות נייר. להשליך שומן חזיר ולנגב מחבת ביסודיות עם מגבת נייר.
מוסיפים שמן זית לסיר ומוסיפים בצל, גזר וסלרי כפי שהם חתוכים.
לטגן עד בצל רך אבל לא חום, על 3-4 דקות.
מערבבים במרק עוף, תפוחי אדמה, ופלפל; מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 10-15 דקות.
מערבבים בגבינה, חימום רק עד נמס-לא להרתיח. קוצצים בייקון ומוסיפים למרק. התאם תיבול לפי הטעם על ידי הוספת מלח, אם תרצה בכך.