קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל אנגלי עם מרווה וצ'דר

מרק בצל אנגלי עם מרווה וצ'דר
מרק בצל אנגלי עם מרווה וצ'דר עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק בצל אנגלי עם מרווה וצ'דר, תפוחי אדמה מתוקים מסולסלים עם בצל וידאלי וצ'דר אנגלי, ו בצל מקורמל, מרווה וגלילי צ'דר לבנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החמאה, 2 פקקי שמן זית, מרווה ושום לתוך תחתית כבדה, מחבת nonstick. מערבבים הכל ומוסיפים את הבצל, שאלוט וכרישה. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
שמן זיתשמן זית
שאלותשאלות
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
כרישהכרישה
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מניחים מכסה על המחבת, משאירים אותו מעט פתוח, ומבשלים לאט במשך 50 דקות, מבלי לצבוע את הירקות יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר את המכסה במשך 20 הדקות האחרונות, הבצל יהפוך רך וזהוב. מערבבים מדי פעם כך ששום דבר לא תופס בתחתית. לאחר הסבלנות לבשל את הבצל לאט, לאט, נותן לך מתיקות מדהימה טעם מדהים, אז אל תתפתו להאיץ את זה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
כאשר הבצלים והכרישה שלך הם יפים ומשיי, להוסיף את המניה. מביאים לרתיחה, להפוך את החום למטה ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות. אתה יכול לרפרף כל שומן מעל פני השטח אם אתה רוצה, אבל אני מעדיף להשאיר אותו כי זה מוסיף טעם טוב.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
כרישהכרישה
מלאימלאי
5
מחממים התנור או broiler למקסימום. טוסט הלחם שלך משני הצדדים. תקן את התיבול של המרק. כשזה מושלם, מצקת אותו לקערות הגשה עמידות בפני חום בודדים ומניחים אותם על תבנית אפייה. לחם קלוי דמעה מעל כל קערה לt כמו מכסה. אל תהסס לדחוף ולטבול את הלחם לתוך המרק קצת.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
לחםלחם
טוסטטוסט
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
קערהקערה
מצקתמצקת
6
מפזרים קצת צ ' דר מגורד וטפטוף על קצת רוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
7
שמלת עלי מרווה שמורים שלך עם קצת שמן זית ומניחים 1 על גבי כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
8
מכניסים את תבנית האפייה לתנור שחומם מראש או מתחת לגריל כדי להמיס את הגבינה עד מבעבע וזהב. לפקוח עין על זה ולוודא שזה לא לשרוף! כאשר הגבינה מבעבעת, בזהירות רבה להרים את תבנית האפייה לשאת אותו לשולחן. תהנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור