מרק בצל אנגלי עם מרווה וצ'דר עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק בצל אנגלי עם מרווה וצ'דר, תפוחי אדמה מתוקים מסולסלים עם בצל וידאלי וצ'דר אנגלי, ו בצל מקורמל, מרווה וגלילי צ'דר לבנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את החמאה, 2 פקקי שמן זית, מרווה ושום לתוך תחתית כבדה, מחבת nonstick. מערבבים הכל ומוסיפים את הבצל, שאלוט וכרישה. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
שמן זית
שאלות
חמאה
שום
בצל
כרישה
מרווה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מניחים מכסה על המחבת, משאירים אותו מעט פתוח, ומבשלים לאט במשך 50 דקות, מבלי לצבוע את הירקות יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר את המכסה במשך 20 הדקות האחרונות, הבצל יהפוך רך וזהוב. מערבבים מדי פעם כך ששום דבר לא תופס בתחתית. לאחר הסבלנות לבשל את הבצל לאט, לאט, נותן לך מתיקות מדהימה טעם מדהים, אז אל תתפתו להאיץ את זה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
כאשר הבצלים והכרישה שלך הם יפים ומשיי, להוסיף את המניה. מביאים לרתיחה, להפוך את החום למטה ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות. אתה יכול לרפרף כל שומן מעל פני השטח אם אתה רוצה, אבל אני מעדיף להשאיר אותו כי זה מוסיף טעם טוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל
כרישה
מלאי
5
מחממים התנור או broiler למקסימום. טוסט הלחם שלך משני הצדדים. תקן את התיבול של המרק. כשזה מושלם, מצקת אותו לקערות הגשה עמידות בפני חום בודדים ומניחים אותם על תבנית אפייה. לחם קלוי דמעה מעל כל קערה לt כמו מכסה. אל תהסס לדחוף ולטבול את הלחם לתוך המרק קצת.
שמלת עלי מרווה שמורים שלך עם קצת שמן זית ומניחים 1 על גבי כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
מרווה
שמן זית
לחם
8
מכניסים את תבנית האפייה לתנור שחומם מראש או מתחת לגריל כדי להמיס את הגבינה עד מבעבע וזהב. לפקוח עין על זה ולוודא שזה לא לשרוף! כאשר הגבינה מבעבעת, בזהירות רבה להרים את תבנית האפייה לשאת אותו לשולחן. תהנה.