מרק בצל מוקרם
מתכון בצל מרק Gratinée יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. אתה מקבל מרק שמגיש 8. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש מים, בגט לחם, יין וגבינת gruyère. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל מהיר מוקרם, ו מרק בצל צרפתי מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים סלרי, גזר ופטריות; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
הסר מהחום; מערבבים לאט יין כוס 1, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים מרק, מים, פטרוזיליה, ו-2 עלי קורנית. להביא רתיחה מעל חום בינוני; לבשל 30 דקות. מסננים תערובת מרק דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מחבת חום מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ומלח; מבשלים 20 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק מתוח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד בצל הם רכים מאוד.
הסר מהחום; מערבבים ב 3 כפות יין ופלפל.
מצקת על 3/4 כוס מרק לתוך כל אחד 8 קערות ovenproof.
מניחים קערות על מחבת ג ' לי רול. למעלה כל מנה עם פרוסת לחם 1 ו 1 1/2 כפות גבינה. Broil 1 דקה או עד גבינה מתחילה חום.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.