מרק בצל צרפתי
המתכון מרק בצל צרפתי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך דקה וואלה וואלה, גבינה שוויצרית, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מטוגנים במשך 5 דקות או עד למכרז. מערבבים בסוכר, פלפל, ו 1/4 כפית מלח. להפחית את החום בינוני; לבשל 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להגדיל את החום בינוני גבוה, ו מוקפץ במשך 5 דקות או עד בצל הוא חום זהוב. מערבבים ביין, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים מרק וקורנית; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 2 שעות.
מניחים לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה; מטגנים 2 דקות או עד קלוי, מסתובבים אחרי 1 דקה.
מניחים 8 קערות חסונות על מחבת ג ' לי רול. מצקת 1 כוס מרק לתוך כל קערה. מחלקים לחם באופן שווה בין קערות; העליון כל מנה עם פרוסת גבינה 1. צלייה 3 דקות או עד גבינה מתחילה חום.