מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ Foodnetwork יש 19 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך gruyere, מרק בצל לערבב, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בצל, מרק, מרק מרק, ומערבבים מרק בתנור איטי. מבשלים על הגדרה גבוהה במשך 4 שעות, או הגדרה נמוכה במשך 8 שעות.
מצקת מרק לתוך קערות הגשה. למעלה עם פרוסת לחם צרפתי.
מפזרים 2 כפות גבינה על כל פרוסת לחם. שים קערות מרק מתחת לגריל עד שהגבינה נמסה. לחלופין, מניחים את הלחם על תבנית אפייה ומעל עם גבינה; מטגנים עד שהגבינה נמסה, כ -30 עד 40 שניות, ומניחים על גבי ממש לפני ההגשה.