מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך מרק בשר בקר, בצל, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
שלב שליש פרוסות בצל ו 2 כפות חמאה במחבת גדולה; לטגן עד הבצל הוא שקוף.
להעביר בצל לתבשיל 5 ליטר. חזור על הנוהל עם פרוסות בצל שנותרו וחמאה.
מוסיפים 2 כוסות מרק בצל בתבשיל, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 20 דקות או עד בצל הוא רך.
מוסיפים מרק שנותר, ומביאים לרתיחה; מסירים מרק מחום.
חותכים כל פרוסת לחם צרפתי לשניים; טוסט בכל צד. מסדרים לחם קלוי על גבי מרק בתבשיל; מפזרים גבינה. מטגן 8 אינץ ' מ חימום אלמנט 3 דקות או עד גבינה נמס והופך חום זהוב.
מצקת לתוך קערות מרק בודדות, הצבת חתיכת טוסט בכל קערה.