מרק בצל צרפתי אמריקאי
מרק בצל צרפתי אמריקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מרק בשר בקר, גבינת מונטריי ג'ק, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה ובטוחה לתנור על חום בינוני. מערבבים בצל עד שהם כל מצופה בחמאה.
מעבירים מחבת לתנור שחומם מראש ומבשלים בצל, ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים משחימים היטב, על 1 שעה.
להעביר מחבת אל הכיריים; לבשל ומערבבים בצל על חום בינוני עד שהם מתחילים חום ולהיצמד לתחתית המחבת, על 5 דקות.
יוצקים שרי וחומץ לתוך המחבת, ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות בצל מצוחצחות מתחתית המחבת עם כף עץ.
מניחים בצל מקורמל בסיר מרק גדול.
יוצקים מרק עוף, מרק בשר בקר, טימין. מביאים לרתיחה, ברפרוף את כל קצף ושומן המופיעים על גבי. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך כשעה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
בנדיבות מברשת פרוסות לחם צרפתי עם חמאה מומסת.
מניחים על תבנית אפייה ומטגנים בתנור שחומם מראש עד פריך וזהב, כ 5 דקות.
מרק מצקת לתוך קערות חסינות לחום, מעל כל קערה עם חתיכת לחם קלוי, מפזרים 2 עד 3 כפות של גבינת צ 'דר וגבינת מונטריי ג' ק.
קערות צלייה של מרק מתחת למורית עד שהגבינה תהיה זהובה ותוססת, 5 עד 6 דקות.