קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

מרק בקר ושעורה

מרק בקר ושעורה
מרק בקר ושעורה הוא מתכון ללא חלב עם 8 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 341 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-11 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם לסתיו. אם יש לך גזר, חרדל חום חריף, עלה דפנה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-50 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 81%, המנה הזו סופר. סדרת מרק בקר - חלק 2: מרק בקר ושעורה, מרק שעורה בקר ומרק שעורה בקר דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג. בשר בקר חום בטפטופים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוציאים ומניחים בצד.
3
באותה מחבת מטגנים את הבצל, הגזר והפטריות עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים יין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מערבבים פנימה 4 כוסות מרק, חרדל, טימין, עלה דפנה ובשר בקר. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה אחת או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים פנימה את השעורה, המלח, הפלפל ושארית המרק. מחזירים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה או עד שהשעורה רכה. לזרוק את עלה דפנה. מערבבים פנימה בייקון.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שעורהשעורה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק