קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

מרק בקר ושעורה

מרק בקר ושעורה
מרק בקר ושעורה הוא מתכון ללא חלב עם 8 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 341 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-11 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם לסתיו. אם יש לך גזר, חרדל חום חריף, עלה דפנה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-50 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 81%, המנה הזו סופר. סדרת מרק בקר - חלק 2: מרק בקר ושעורה, מרק שעורה בקר ומרק שעורה בקר דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג. בשר בקר חום בטפטופים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוציאים ומניחים בצד.
3
באותה מחבת מטגנים את הבצל, הגזר והפטריות עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים יין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מערבבים פנימה 4 כוסות מרק, חרדל, טימין, עלה דפנה ובשר בקר. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה אחת או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים פנימה את השעורה, המלח, הפלפל ושארית המרק. מחזירים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה או עד שהשעורה רכה. לזרוק את עלה דפנה. מערבבים פנימה בייקון.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שעורהשעורה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום